Nyheter

Nyheter i Tyluddens Fritidsby publiceras alltid först på Startsidan, för att sedan läggas upp under denna rubrik ”Nyheter”. Här nedan kan du alltså, även vid ett senare tillfälle, ta del av det du eventuellt har missat.

Vilken fin julklapp vi fått i vår förening.

Ett stort GRATTIS till Bosse, Inga, Eva-Lena och Nicko till ett strålande fint arbete med vår nya hemsida. Ni har genomfört ett mycket bra arbete. Nu ber vi er medlemmar att botanisera på hemsidan och bekanta er med alla finesser som finns där. Hittar ni något som verkar konstigt så låt oss veta det för åtgärd. Återigen ett stort tack för arbetet ni lagt ner och ytterligare en önskan till alla medlemmar en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
Hans Glawing
/ordförande

Efterlysning av en ansvarig för den nya funktionsgruppen.

Föreningen söker en ansvarig för den nya funktionsgruppen. Den ansvarige har att leda gruppens arbete och vara en förbindelselänk mellan gruppen och styrelsen. Till sin hjälp har hen en grupp stugägare som har olika ansvarsområden.

Du bör ha ett genuint intresse för vår stugby och ha god kontakt med gruppledarna och stugägare.
Ledarskapsförmåga och intresse för organisation är ett plus.
Vi söker gärna yngre krafter både bland män och kvinnor.
Rätt person får tillträde omgående. Ta chansen och hjälp till att utveckla vår ”by”.

Styrelsen genom
Hans Glawing / ordförande
Tel. 070-584 53 94
E-post: hans@tyludden.se

Behöver du sättsand?

Uppe på 500-områdets parkering finns en hög med sättsand. Om du behöver sådan är det fritt för stugägare att hämta där.

Klart med ny redaktör för Tylisten

Vi har senaste tiden sökt en ny redaktör för Tylisten. Vi har nu nöjet att meddela att detta nu har löst sig. Vi är mycket tacksamma för att vår "nygamla" redaktör Roy Jocobsson nu tar över detta arbete tills vidare.