tyludden.se

Tyluddens fritidsby i Tylösand

Synpunkter på vår hemsida

Vi önskar att vår hemsida skall bli en viktig och gemensam angelägenhet för alla våra medlemmar.
Också du kan bidraga till att göra sidan bättre.

Mer än tio är på nacken...

Vår hemsida har under dessa år fått en allt viktigare roll. Vi kan nu nå ut väldigt snabbt till en allt störe andel av föreningens medlemmar. Detta har varit ovärderligt  t.ex. när vattenpåsläppet på våren har tvingts att skjutas upp.

Sidan har också varit ett bra "kitt" för att stärka gemenskapen i vårt område. Bildgalleriet med bilder från vårt midsommarfirande och våra gemensamma städdagar har varit väldigt uppskattat och har här varit ett bra sätt att stärka gemenskapen i vår förening.

 

Finns mycket kvar att göra...

Man kan dock göra väldigt mycket mer. Det vi har idag är bra, men trots allt bara en början på vad som går att göra. Vad det gäller tekniken så sätter den allt mindre gränser för vad som går att göra. Gränserna som sätts hänger nog mest på oss själva. Vad som krävs  är att hemsidan blir en viktig angelägenhet för ännu fler medlemmar.  Som synes så har mycket på hemsidan kommit till stånd just genom tips eller bidrag från medlemmar.

 

Vad kan du göra då...?

För att lyckas med detta behöver vi hjälp av många i föreningen. Vi vill givetvis ha dina synpunkter på vad som finns med idag, men framförallt tips och idéer om vad som mer skall vara med (allt från helt nya uppslag till en länk eller en funktion som du tycker saknas). 
Fatta pennan eller kanske tangentbordet och skriv !  

Hör mer gärna av dig till undertecknad, som är hemsidans webmaster:

   / Bosse Andersson   bosse@tyludden.se


Postadress till stugägare


Exempel:
Kalle Karlsson
Tyludden, stuga XXX
302 73 HALMSTAD

Kontakta oss


  • Tyluddens Fritidsby Ekonomisk Förening
  • E-post: info@tyludden.se
  • Postadress: Box 107, 301 04 Halmstad
  • Telefon: 073-045 72 39
  • Hemsida: www.tyludden.se
  • BankGiro: 263-9896

Övrigt